Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Justýna, Zrzek nebo Pecka hledají nový domov

Budějcký útulek Animal Rescue má k adopci tři kočky. Justýna je mladá kočičí dáma s úžasnými kukadly, Zrzek je trochu rošťák, ale je to ještě kotě. Na nějakou tu lumpárnu má určitě nárok. Pecka se už zotavil po úrazu a je připravený jít do nového domova. Líbí se vám někdo z nich?

Justýna

Justýna je mladá kočičí dáma s úžasnými kukadly. Je to mazlivá kočička, která moc nemusí přítomnost jiných koček a tak by uvítala domov jen sama pro sebe. K lidem je vlídná, doma čistotná, v jídle nevybíravá. Zkrátka ideální parťačka pro život.

Zrzek

Zrzek je sotva tříměsíční kočičí rošťák, který chvilku neposedí a všechno musí prozkoumat. V případě, že mu nevěnujete dostatek pozornosti, dokáže si ji hlasitě vyžadovat, pokud ho ale vezmete do klína, je z něj vrnící klubíčko. Zrzek si jako každé kotě rád hraje a uvítá i společnost dětí. Záchůdek používá předpisově.

Pecka

Asi dvou až tříletý kocour Pecka se do útulku dostal po úrazu způsobeném střetem s automobilem. Dnes je již zcela bez obtíží. Je to mazlivý, klidný kocourek, který dobře vychází i s jinými kočkami. Je čistotný a kastrovaný.


Pokud vás některý z těchto třech chlupáčů zaujal nebo znáte majitele nalezené fenky, ozvěte se buď na webové stránky Animal rescue nebo na telefonní číslo 777 214 680.

Foto Animal Rescue

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, domov, kočka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Justýna, Zrzek nebo Pecka hledají nový domov  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.