Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Pipa, Luisa a Rozmarýnka hledají nový domov

Dnes hledáme páníčka pro tři kočičí miláčky z depozit České Budějovice, Týn nad Vltavou a Srubec. Pipa, Rozmarýnka i Luisa hledají někoho, kdo si je zamiluje a dá jim nový domov.

Pipa

Pipa je kastrovaná, sedmiletá, mazlivá a vděčná kočičí slečna, ze které bude prvotřídní mazel. Ráda kouká z okna, ale je třeba hlídat, aby neutekla. Pipa se podruhé narodila, vzhledem k tomu, v jakém stavu ji do depozita přijali. Je to však mazlivá, vděčná, miloučká kočička. Má ráda svoje "doma", svůj záchůdek, svoje misky a svoje hračky. Ocenila by klidnější společníky. Ráda papá a moc si nevybírá. Byla by vhodná do bytu se zabezpečenými okny a balkonem, nebo do domku se zahradou v klidné lokalitě. 
Kontakt pro zájemce – 775 013 661 (depozitum Č. Budějovice – Kostelní)


Rozmarýnka

Rozmarýnka je ledvinář, trpí chronickým selháním ledvin. Jinak je to moc milá, sedmiletá a mazlivá kočenka. Jakmile vidí, že si sedáte, už ji máte na klíně. A jen co se jí dotknete - spustí krom vrnění i proud slin... Nemá už totiž skoro žádné zoubky a mazlení v ní vyvolává tak hluboké uspokojení, že z toho začne prostě slintat. Moc ráda se svým člověkem sleduje filmy, nerada se ale účastní kočičích hrátek, s ostatními kočičáky vychází, pokud ji neprovokují, ale radši má společnost jen páníčka.
Byla by šťastná za někoho, o koho by se nemusela dělit, ale jiný (ne dominantní) kočičák určitě vadit nebude. Ze začátku je plachá a chvíli jí trvá, než si v novém prostředí zvykne  Vhodná pouze dovnitř. Je potřeba jí dávat speciální stravu, jinak je péče nenáročná.
Kontakt pro zájemce - 728 558 188 (depozitum Týn nad Vltavou)


Luisa

Z Luisy se během pár týdnů v depozitu stalo uvrněné, umazlené třeštiprdlo. Je moc miloučká a kontaktní, je stoprocentně čistotná a strašně ráda baští jak granulky, tak konzervy. Ani ne roční kočička je zvyklá na malé rozumné děti a přítomnost pejsků a dalších koček. Nový domov hledá nejlépe v bytě, nebo v domku s bezpečným přístupem ven. Podmínkou adpoce je kastrace v budoucnu.
Kontakt pro zájemce - 603 758 565 (depozitum Srubec u Českých Budějovic)

Foto Kočky ČB | Zdroj Kočky ČB

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, domov, Týn nad Vltavou, Srubec

HLEDÁME PÁNÍČKA: Pipa, Luisa a Rozmarýnka hledají nový domov  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.