Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Představenstvo budějcké nemocnice doplnil Michal Šnorek. Zítra by měl být zvolen předseda

Novým členem představenstva budějcké nemocnice je Michal Šnorek. Dnes ho do pozice zvolili radní Jihočeského kraje. Nahradí Břetislava Shona, který minulý týden na vlastní žádost odešel. Kdo bude předsedou představenstva, a nepsaným ředitelem nemocnice, by mělo být jasné až zítra.

Volbě předcházela důkladná diskuze všech radních. „Do představenstva budějcké nemocnice byl dnes nově jmenován Michal Šnorek. Na zítřejším jednání by měl být zvolen předseda. Tato volba už jde mimo kraj. Do toho už my zasahovat nebudeme,“ uvedl dnes za hejtmanku Ivanu Stráskou (ČSSD) náměstek Josef Knot (TOP 09).

ČTĚTE TAKÉ: Břetislav Shon odchází z funkce předsedy představenstva Nemocnice České Budějovice 

Členy představenstva jsou tedy Zuzana Roithová, Jaroslav Novák, Michal Čarvaš a Michal Šnorek. V případě, že by hlasování o předsedovi dopadlo nerozhodně, určí vítěze Zuzana Roithová.

Foto Jana Kroneislová

Štítky Nemocnice České Budějovice, představenstvo, člen, Michal Šnorek, nemocnice, Jihočeský kraj, Zuzana Roithová, Ivana Stráská, Josef Knot, ČSSD, TOP 09, Jaroslav Novák

Představenstvo budějcké nemocnice doplnil Michal Šnorek. Zítra by měl být zvolen předseda  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.