Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Školáci, natočte nám video a vyhrajte zájezd na Anifilm v Třeboni

Ve dnech 7. až 12. května se v Třeboni uskuteční tradiční Anifilm, který bude bezesporu velkým zážitkem i pro děti. A právě ty se mohou zúčastnit soutěže, kterou stejně jako vloni připravila Budějcká Drbna.

Mířená je na třídní kolektivy prvního stupně základních škol. Výhrou je zájezd na festival, na kterém si mimo jiné budou moci vyzkoušet animační programy, modelaci, poznat, jak vznikají animované filmy a tak dále. Dopravu zajišťuje společnost GW BUS a.s., člen skupiny JIHOTRANS. Prostě fantastická zkušenost, což jistě potvrdí vítězové loňského ročníku – žáci ZŠ Emy Destinové v Českých Budějovicích.

Tak a teď to nejdůležitější – v čem soutěž spočívá? Je to jednoduché! Stačí natočit krátké video (zhruba 15 až 30 vteřin), které dá odpověď na to, proč právě vaše třída by měla na festival vyrazit. Natočené by mělo být na šířku a v co nejlepší kvalitě.

Video je třeba poslat přes internetové úložiště na mail redakce@budejckadrbna.cz. Nejzazší termín je pátek 19. dubna (do 12 hodin). Zúčastnit se mohou všechny třídy prvních stupňů. Drbna následně videa zveřejní na svém webu, kde budou čtenáři hlasovat o vítězi až do 30. dubna. O den později se uskuteční vyhlášení a samotný zájezd v pátek 10. května.

Takže… těšíme se na vaše videa a na samotný výlet do Třeboně. Bude to stát za to!

Autoři

Štítky Anifilm, soutěž, video, zájezd, Třeboň, Drbna.cz, GW BUS a.s., festival, České Budějovice

SOUTĚŽ: Školáci, natočte nám video a vyhrajte zájezd na Anifilm v Třeboni  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.