Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dva muži šplhali v Krajinské po lešení, další močil na auto strážníků

Strážníci měli v sobotu krátce před půlnocí plné ruce práce. Nejdříve řešili dva osmnáctileté horolezce v Krajinské ulici. O pár minut později opilého muže, který močil na jejich auto. Všichni si od strážníků vysloužili pokutu.

Po tom co hlídka strážníků řešila koncem minulého měsíce muže, který šplhal po hromosvodu na Lannovce, objevili se další horolezci, tentokrát v Krajinské ulici. Dva osmnáctiletí muži se rozhodli, že se na Budějce podívají z výšky a vyšplhali po lešení domu.

„Když povedená dvojice seskočila zpět na pevnou zem, čekalo je od strážníků za pokus o poškození cizího majetku ocenění ve formě pokuty. Tím však případ pro strážníky neskončil. Během řešení přestupku mladých mužů přistoupil k jejich služebnímu vozidlu neznámý muž a vymočil se na jeho zadní část,“ řekla tisková mluvčí strážníků Věra Školková.

Následně provedená orientační dechová zkouška na alkohol u dvacetiletého muže ukázala výsledek 0,92 promile. I tento výtečník si od strážníků vysloužil pokutu. 

Foto Jana Kroneislová

Štítky opilec, strážníci, alkohol, lešení, České Budějovice

Dva muži šplhali v Krajinské po lešení, další močil na auto strážníků  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.