Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sebevrahovi rozmluvil skok z mostu šéf vltavotýnských policistů

Záchranu lidského života si může na své konto připsat vedoucí policie z Týna nad Vltavou. Uprostřed týdne se mu totiž podařilo rozmluvit jednadvacetiletému mladíkovi skok z mostu.

Informaci o mladíkovi, který stojí v Týně nad Vltavou na zábradlí mostu a chce nejspíš skočit, zachytil vedoucí obvodního oddělení policie v Týně nad Vltavou Michal Kauca krátce po půlnoci ze středy na čtvrtek z policejní vysílačky. Ihned se vydal na místo, kde mladíka opravdu našel. 

„S jednadvacetiletým mužem se mu podařilo navázat komunikaci a několik desítek minut s ním hovořil a poslouchal, co ho k jeho krokům vedlo. K jeho krokům ho bohužel dovedla souhra špatných okolností, ve kterých figurovalo mnoho osobních problémů,“ popsala policejní mluvčí Lenka Krausová.

Během několika rozhovorů se nadporučíkovi podařilo mladíkovi jeho úmysly rozmluvit. Na místo poté přijeli záchranáři, kteří si jednadvacetiletého muže převzali k dalšímu ošetření do nemocnice.

Štítky krimi, policie, sebevrah, Michal Kauca, Týn nad Vltavou, Lenka Koloušková

Sebevrahovi rozmluvil skok z mostu šéf vltavotýnských policistů  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.