Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Pepa byl v Krajinské zabraný do písně, když si k němu přisedl Marek Ztracený. Dali si duet

Pouliční zpěváky v Budějcích potkáme hlavně na Lannovce nebo v Krajinské. Včera se tradičního místa u Masných krámů ujal Pepa Žemlička. Prý si tam oblíbil náhodné úsměvy lidí, kteří jdou kolem. Tentokrát ale vyčaroval úsměv na tváři někdo jemu.

„Seděl jsem v Budějicích v restauraci a z okna viděl tohodle kluka, co místo hraní her na telefonu, nebo sezení u televize, hraje kolemjdoucím, kteří ho moc nevnímají, na kytaru a skvěle se u toho baví. Strašně mě to potěšilo na duši (jestli můžu bejt takhle romantickej) a vzpomněl jsem si na sebe, když jsem s tátou chodívával hrát do hospod Nedvědy,“ popisuje Marek Ztracený na svém Instagramu.

„Nechal jsem poslední nok nokem, šel jsem ho pozdravit a chtěl mu jen poděkovat za dobrej pocit, ale po cestě mě napadlo si s ním zazpívat,“ dodává známý zpěvák.

Pro Pepu, který teď v Krajinské zpívá poměrně často, to bylo velké překvapení. „Jako první mě zaujal Markovo kytarista s jeho bujnou kšticí, když si mě začal natáčet a smát se. Byl jsem zrovna zabraný v písničce Pocity, Marka jsem si všiml až když si vedle mě sedl, vzal mě kolem ramen a zeptal se „Umíš taky něco jinýho, než Tomáše Kluse?",“ popisuje. 

Pepa se dlouho nerozmýšlel a během chvíle už brnkal písničku Ztrácíš. Výsledkem bylo společné „vystoupení“ Marka a Pepy, které mělo během několika hodin přes 17 tisíc zhlédnutí na Instagramu. 

Oběma zpěvákům to na videu neladí jen hudebně, ale i barevně. „Byla to opravdu náhoda, nic domluvené nebylo. Miluju tu žlutou mikinu,“ říká.

Pepa pochází ze Žďárských Chalup. Zpěv a hudbu miluje. Zpívá zhruba čtyři roky a studuje konzervatoř v oboru baskytara. Snaží se skládat i vlastní písničky. „Jedna už dokonce vznikla i s klipem, ale často mám chuť ji smazat a přezpívat,“ popisuje Pepa se smíchem.

Foto Pepa Žemlička

Štítky Pepa Žemlička, Marek Ztracený, zpěvák, České Budějovice, Instagram, Tomáš Klus

VIDEO: Pepa byl v Krajinské zabraný do písně, když si k němu přisedl Marek Ztracený. Dali si duet  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.