Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Louskáček z.s. roste a nabízí nové služby pro rodiny s dětmi

PR článek

Na počátku Louskáčkových jesliček byl úsměvný nápad, idealistické představy o podnikání, a strach z návratu do pracovního procesu dvou novopečených maminek kamarádek. Díky zarputilosti jedné z nich se z nápadu stala reálná představa. Obě si pak střídaly funkci hnacího motoru v dlouhé fázi budování. Vzájemná podpora byla to nejcennější, co si v té době mohly dát. A je tomu tak dodnes. Nyní českobudějovický Louskáček z.s. nabízí komplexní služby pro rodiny s malými dětmi. Od jesliček a hlídání po vyzvednutí dítěte ze školky a jeho doprovod na kroužek.

Louskáček z.s. se snaží poskytnout rodičům co nejširší nabídku služeb tak, aby na sebe navazovaly. Na své si tak přijdou jak maminky s těmi nejmenšími dětmi, tak i maminky, které mají dítě školou povinné.

Dětská skupina Louskáčkovy jesličky je určena pro děti od 1 do 3 let. Jesličky s dětmi pracují dle principů Montessori. Otevírací doba je pondělí až pátek 6:00 - 18:00. Je možno si zvolit každodenní docházku, nebo jen pár dní v týdnu. Tento projekt je spolufinancován z ESF v rámci programu OP Zaměstnanost.

Dětský klub Louskáček je určen pro rodiče, kteří potřebují hlídání dětí na pár hodin týdně, či nárazově dle svých potřeb. Hlídání je určeno pro děti od 4 měsíců do 4 let. Jako novinku tento rok nabízí dětský klub Louskáček pro děti z mateřských a základních škol službu vyzvedávání a doprovázení dětí na kroužky či k nám do klubíku. A to pravidelně, či nárazově. V rámci odpolední družinky nabízíme i doučování a opakování probrané látky.

A pak je tu Kavárna Louskáček, oddychové místo s příjemnou herničkou, voňavou filtrovanou kávou a čerstvými zákusky pro rodiče s dětmi. Kavárna se mimo jiné stará o celodenní stravování dětí v Louskáčkových jesličkách a klubíku. Konají se zde pravidelné i nepravidelné akce, které můžete sledovat na facebookové stránce. Její prostor je možné pronajmout pro oslavu dětských narozenin, přednášku či jinou příležitost.

Louskáček z.s. se účastní akcí určených rodičům s dětmi. Setkat se tak s námi můžete v Ježíškově dílně, která je součástí Adventních trhů, na Bambifestu či Lidé městu, město lidem. Připravujeme také dětský program “na míru” pro soukromé akce zaměřený na tvořivé a Montessori aktivity (svatby, oslavy, setkání, školení aj.).

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Louskáček, rodina, děti, hlídání, kavárna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Louskáček z.s. roste a nabízí nové služby pro rodiny s dětmi  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.