Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Kočičí dáma Sára hledá nový domov

V novém roce budeme opět pomáhat útulkům v jižních Čechách. Pravidelně vám budeme představovat jejich svěřence, kteří hledají nový domov. V dnešním díle představíme kočičku Sáru, která čeká v budějckém depozitu. Je to milá a velmi mazlivá dáma, která ale nemá ráda stresové situace.

Sára

Sára je 4-5 let stará kastrovaná a očkovaná kočičí dáma. Prošla si těžkým obdobím, kdy přišla o svou majitelku a ze stresu si přivodila závažný zánět močových cest. Další problém přišel ve chvíli, kdy byla přesunuta do depozita a z důvodu dalšího stresu přestala jíst.

„Za tu dobu, co ji máme v péči, se v jídle zlepšila, pořád ale upřednostňuje spíše pamlsky před normálními granulemi. Potřebovala by klidnou domácnost u někoho, kdo je ideálně celý den doma, třeba nějaký laskavý starší pár,“ popisuje předsedkyně útulku Kočky České Budějovice Martina Pohorská.

Ve stresových situacích může Sára reagovat agresivně (například při snaze umístit ji do přepravky), proto je třeba, aby byli zájemci zkušení kočkaři a měli pro ni pochopení.

Jinak je to velmi milá, mazlivá, společenská kočka, která si i velmi ráda hraje. Není vhodná k dětem a ani jiným zvířátkům.


KONTAKT PRO ZÁJEMCE - 777 148 532 (depozitum Č. Budějovice - Fr. Šrámka)

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, domov, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Kočičí dáma Sára hledá nový domov  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.