Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilý muž naboural do telefonního sloupu a do stromu. Nadýchal přes dvě promile

Vážnou dopravní nehodu způsobil ve středu odpoledne osmadvacetiletý mladík na Českobudějovicku. Mezi Chvalešovicemi a Číčenicemi narazil do telefonního sloupu a poté do stromu a způsobil si zranění, se kterými musel být letecky transportován do nemocnice. Později policie zjistila, že byl muž pod vlivem alkoholu.

Osmadvacetiletý muž jel ve středu odpoledne od obce Chvalešovice k obci Číčenice. „V katastru obce Dříteň nepřizpůsobil rychlost svému aktuálnímu stavu a stavu vozovky a s vozidlem vyjel v zatáčce mimo komunikaci. Zde pak narazil do dřevěného telefonního sloupu a poté do vzrostlého stromu," popsala policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová

U nehody okamžitě zastavili svědci, kteří poskytli řidiči první pomoc. Na místo byl přivolán vrtulník letecké záchranné služby, který zraněného muže transportoval do budějcké nemocnice. Policie později opakovanou dechovou zkouškou naměřila řidiči více než 2,2 promile alkoholu v dechu.

„Řidič je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Případ řeší českobudějovičtí dopravní policisté," uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, nehoda, alkohol, zranění, sloup, Chvalešovice, okres České Budějovice, Dříteň, Číčenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž naboural do telefonního sloupu a do stromu. Nadýchal přes dvě promile  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.