Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Po hádce dvou mužů skončil jeden s bodnutím nožem. Agresor čelí trestnímu stíhání

Těžkého ublížení na zdraví se měl dopustit třiapadesátiletý muž, který po předchozí hádce zaútočil na svého soka a nožem ho bodl do krku. Napadený utrpěl těžká zranění, která si vyžádala zásah zdravotníků. Zraněný skončil i samotný agresor. Policie v těchto dnech případ z letošního března uzavřela.

K incidentu mělo dojít v letošním březnu nedaleko vlakového nádraží v Českých Budějovicích. Ve večerních hodinách mělo dojít k hádce dvou mužů, která skončila napadením jednoho z nich. „Starší z mužů druhého povalil na zem, kde na něj zaútočil nožem a bodl ho do krku. Přitom mu způsobil těžké zranění, které si vyžádalo následný zásah zdravotníků,“ popsal policejní mluvčí Milan Bajcura.

Zranění si z potyčky odnesl i třiapadesátiletý agresor, kterého se podařilo ihned po incidentu zadržet. Případ si převzali českobudějovičtí policisté, a po zajištění všech důkazů a okolností předali případ kriminalistům. Ti nyní případ uzavřeli. 

„Případ je vyšetřován pro naplnění skutkové podstaty zločinu Těžké ublížení na zdraví, zločinu Ublížení na zdraví a přečinu Výtržnictví. Oba muži jsou trestně stíháni na svobodě,“ uzavřel Bajcura.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky krimi, napadení, policie, nůž, úraz, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po hádce dvou mužů skončil jeden s bodnutím nožem. Agresor čelí trestnímu stíhání  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.