Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Muž vnikl do cizího bytu, najedl se, osprchoval a usnul v dětském pokoji. Teď ho čeká soud

Českokrumlovští policisté se v těchto dnech zabývají bizarním případem, ke kterému došlo v obci Větřní na Českokrumlovsku. Devětadvacetiletý muž tam vnikl do cizího bytu a začal chovat jako by byl doma. Najedl se, osprchoval, a převlékl se do cizího oblečení. Nic netušící majitelka ho ráno našla spícího v dětském pokoji. Za porušování domovní svobody mu teď hrozí až tři roky vězení.

Na nic netušící majitelku bytu v jednom z domů ve Větřní na Českokrumlovsku čekalo minulou sobotu nepříjemné probuzení. Ráno totiž našla v pokoji své dcery neznámého muže. Ten se dovnitř dostal předchozí večer, majitelka totiž zapomněla ve dveřích klíče. Toho pachatel využil k tomu, aby do bytu pronikl, následně se zde začal chovat jako doma.

„Muž se v bytě osprchoval, vzal si na sebe oblečení dcery poškozené, najedl se a poté se spokojeně uložil ke spánku v dětském pokoji. Majitelka bytu, která byla v té době sama doma, přitom po celou dobu nerušeně spala v ložnici,“ popsal policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Když muže majitelka ráno v posteli své dcery nalezla, ihned kontaktovala policisty. Ti poté muže na místě zadrželi. „Pachatele nyní čeká soud, kde mu za spáchání přečinu porušování domovní svobody hrozí šest měsíců až tři roky za mřížemi,“ doplnil Šupík.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky krimi, zloděj, okres Český Krumlov, Větřní

Muž vnikl do cizího bytu, najedl se, osprchoval a usnul v dětském pokoji. Teď ho čeká soud  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.