Počasí dnes7 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na Jindřichohradecku se srazil vlak s autem. Řidička osobáku střet nepřežila

, aktualizováno 8. července 2019, 22:06

V půl osmé večer došlo u obce Bednárec na Jindřichohradecku ke smrtelné dopravní nehodě. Na železničním přejezdu se střetl vlak s osobním autem. Řidička osobáku nehodu bohužel nepřežila.

Nehoda se stala v půl osmé večer na železničním přejezdu u obce Bednárec. „Devětačtyřicetiletá řidička pravděpodobně přehlédla výstražná světla na železničním přejezdu a střetla se s projíždějícím rychlíkem, který jel z Jindřichova Hradce do Jihlavy. Žena na místě zemřela,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner.

Žena jela v autě sama. Z dvaceti cestujících, kteří cestovali ve vlaku, nebyl nikdo zraněn. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Vlak zastavil zhruba dvě stě metrů za přejezden, nebylo proto nutné silnici uzavřít, provoz na místě řídila policie.

Přesnou příčinu a průběh nehody budou prověřovat jindřichohradečtí policisté. Při dopravních nehodách na jihočeských silnicích zemřelo od začátku roku 42 lidí.

Foto Jan Pešek

Štítky policie, krimi, nehoda, vlak, Jindřichohradecko, okres Jindřichův Hradec, železniční přejezd, Bednárec, Jihlava, Jindřichův Hradec

Na Jindřichohradecku se srazil vlak s autem. Řidička osobáku střet nepřežila  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.