Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Jindřichově Hradci se stala tragická dopravní nehoda, zemřel jeden člověk

, aktualizováno 9. dubna 2020, 10:56

Dopravní policisté včera vyšetřovali tragickou dopravní nehodu, která se stala krátce po půl druhé na hlavním tahu na Třeboň. Na místě zemřel jeden člověk. Jeho těžce zraněná spolujezdkyně byla letecky transportována do nemocnice v Budějcích. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému.

Podle informací od policie nedal řidič přednost v jízdě nákladnímu autu Ford Ranger. „Následkem nárazu bylo osobní auto odraženo mimo silnici, kde se zastavilo za levým silničním příkopem u stromu. Ford Ranger se po nárazu stočil vlevo a vyjelo vlevo mimo silnici, kde předním obrysem narazil do kmenu stromu,“ uvedla tisková mluvčí policie Hana Millerová. 

Při dopravní nehodě utrpěl řidič auta Škoda Felicia mnohočetná těžká poranění neslučitelná se životem, kdy zasahující lékařka konstatovala na místě smrt. Dále došlo při dopravní nehodě k těžkému zranění jeho spolujezdkyně s předpokládanou dobou léčení v řádu měsíců. Z místa nehody byla letecky transportována do nemocnice v Budějcích. 

Zranění utrpěl i řidič z druhého auta, který byl záchranáři ošetřen na místě. „Řidič se podrobil dechové zkoušce s negativním výsledkem. Na autě Škoda Felicia byla odhadnuta hmotná škoda nejméně 10 tisíc korun. Na druhém autě pak nejméně 240 tisíc korun. Bezpečnostní pásy byly oběma řidiči použity. Pneumatiky na vozidlech se vzorkem byly v normě,“ dodala mluvčí. 

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pcr.cz

Štítky krimi, tragická dopravní nehoda, Jindřichohradecko, Jindřichův Hradec, České Budějovice, Třeboň, Škoda Felicia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jindřichově Hradci se stala tragická dopravní nehoda, zemřel jeden člověk  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.