Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Na Jindřichohradecku zemřel po srážce s autem motorkář

K tragické dopravní nehodě došlo dnes krátce po půl šesté odpoledne na Jindřichohradecku. V obci Horní Pěna se srazila motorka s osobním autem. Motorkář utrpěl těžká zranění, kterým i přes veškerou snahu záchranářů podlehl. Jde o letošní první nehodu, při které zemřel motorkář.

K nehodě došlo v obci Horní Pěna na Jindřichohradecku krátce po půl šesté odpoledne. Podle mluvčí záchranářů Zuzany Fajtlové se srazilo osobní auto s motocyklem. Na místo byly vyslány dvě sanitky a povolán byl také vrtulník. „Záchranáři řidiči motocyklu, který utrpěl závažná mnohočetná poranění, poskytli veškerou resuscitační péči v plném rozsahu. Bohužel navzdory naši maximální snaze svým zraněním neslučitelných se životem na místě podlehl,“ uvedla mluvčí.

Jde o letošní první nehodu, při které zemřel motorkář. „Vzhledem k příznivému jarnímu počasí řidiči jednostopých vozidel vyráží opět na silnice, prosíme účastníky silničního provozu, buďme navzájem opatrní a ohleduplní,“ dodala Fajtlová.

Ohodnoť článek

Štítky krimi, nehoda, policie, okres Jindřichův Hradec, havárie, Horní Pěna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Jindřichohradecku zemřel po srážce s autem motorkář  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.