Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Ujížděl před policií a havaroval. Muž se vyhýbal nástupu do vězení

Rovnou do vězení poputuje dvaapadesátiletý muž, kterého chtěli na konci tohoto týdne zkontrolovat dačičtí policisté. Muž na motorce začal místo zastavení před hlídkou ujíždět. Celá událost skončila nehodou, po které musel být motorkář převezen do nemocnice. Policisté zjistili, že se vyhýbá nástupu do vězení.

Událost se stala ve čtvrtek po páté hodině odpoledne. Dačičtí policisté chtěli na náměstí Republiky zastavit a zkontrolovat dvaapadesátiletého řidiče na motorce. Ten ale začal místo toho policii ujíždět. „Na výzvy k zastavení pomocí výstražného světelného a zvukového zařízení nereagoval. Naopak přidal na rychlosti a snažil se hlídce ztratit z dohledu. Na komunikaci vedoucí ke Karmelitánskému klášteru na horizontu před označníkem obce nezvládl řízení a s motocyklem havaroval,“ uvedla policejní mluvčí Věra Mžiková.

Policisté muži na místě poskytli první pomoc a přivolali zdravotnickou záchrannou službu. Následně muže ztotožnili a zjistili, že důvodem jeho útěku byl pravděpodobně fakt, že je na něj vydán zatykač. „Dechová zkouška na alkohol byla negativní, test na přítomnost omamných látek odmítl," dodala mluvčí.

Muž byl převezen do nemocnice k ošetření a odtud ho čeká nástup do vězení.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, motorkář, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Nejsou využívány monitorovací náramky které by recidivistům a psychopatům v pokračování trestné činnosti spolu s kontrolami a zákazem požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nabo doma, bránili. Proč jsme ve stavu kdy jsou lidé terorizováni mafií píšu v diskusích pod články zde na drbně třeba viz Agresivní opilec zapíjel žal a opakovaně zaměstnával policii, pod Komentáře, Glosy a dalšími články. Bendopráva chrání zločince. Podepište petici Voda je život pravda o vodě, seznamte se s Holešovskou výzvou, přijďte na Václavské náměstí 16.9., začněte uklízet od obcí, starostů které lidé znají, mluvit spolu, chodit ke všem volbám říct mafii a dost !

Úterý, 22. srpna 2023, 02:27Odpovědět

Ujížděl před policií a havaroval. Muž se vyhýbal nástupu do vězení  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.