Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mladý muž vytáhl v kině pistoli. Nadýchal přes čtyři promile

V drama se změnilo sobotní promítání v píseckém kině. Devětadvacetiletý muž měl totiž během filmu vytáhnout zbraň, a to jen proto, že se mu nejspíš nelíbilo napomenutí ostatních diváků, aby se nechoval hlučně. K celé situaci pravděpodobně přispěl i alkohol, mladý muž totiž nadýchal přes čtyři promile alkoholu.

K incidentu mělo dojít včera kolem deváté hodiny večer. Do kina Portyč vyjížděla hlídka píseckých policistů na oznámení o muži, který se má v kině pohybovat se zbraní. „Ještě během přejezdu na místo dostali policisté od operačního důstojníka informaci, že muž z kina odešel a směřuje do centra. Muže odpovídajícího popisu zastavila hlídka na Kamenném mostě," uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Zbraň u sebe devětadvacetiletý muž opravdu měl. Šlo o plynovou pistoli, kterou mu policisté zabavili. Výtržníka následně převezli na služebnu. Ještě předtím ale provedli test na přítomnost alkoholu v dechu. Muž nadýchal 4,2 promile.  

„Provedeným šetřením v kině policisté zjistili, že muž byl během promítání hlučný, a po napomenutí ostatními diváky, vytáhl pistoli a držel ji v rukou. Na nikoho pravděpodobně nemířil ani jiným způsobem neohrožoval ostatní osoby na životě a zdraví," upřesnil Bajcura

Mladý muž je nyní podezřelí ze spáchání přečinu výtržnictví.

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krimi, policie, Písek, zbraň, kino, alkohol, Kamenný most

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Štěpánka Černochová

Podezřelý.....jako mladý!

Pondělí, 24. února 2020, 06:32Odpovědět

Mladý muž vytáhl v kině pistoli. Nadýchal přes čtyři promile  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.