Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Po nárazu do stromu zemřela u Milevska seniorka

, aktualizováno 14. června 2021, 11:20

Dnes ráno došlo mezi Sepekovem a Milevskem k tragické dopravní nehodě, při které zemřela seniorka. Ta měla podle policie vyjet ze silnice a narazit do stromu. Při nehodě utrpěla zranění, kterým bohužel na místě podlehla. Přesné příčiny a okolnosti nehody jsou v šetření.

K tragické nehodě došlo krátce po šesté hodině ráno na silnici číslo 19 mezi Sepekovem a Milevskem. Seniorka měla podle policie vyjet ze silnici a narazit do stromu. Policie místo nehody uzavřela a dopravu odkláněla po objízdných trasách.

Žena bohužel utrpěla zranění neslučitelná s životem. „Seniorka byla nárazem katapultována z vozidla a došlo u ní k selhání základních životních funkcí. Záchranáři navázali na již probíhající laickou resuscitaci. Několik desítek minut trvající snaha lékařů a záchranářů obnovit její krevní oběh však byla marná. Pacientka utrpěla mnohočetná poranění, kterým na místě podlehla,“ uvedla mluvčí záchranářů Petra Kafková

Provoz policie v místě nehody obnovila kolem deváté hodiny ráno. „Okolnosti a přesné příčiny dopravní nehody dále prošetřují písečtí dopravní policisté,“ uvedla mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, nehoda, policie, Milevsko, strom, silnice, Sepekov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po nárazu do stromu zemřela u Milevska seniorka  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.