Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kriminalisté pátrají po totožnosti mrtvého muže, ležel v bývalé budově vlakové zastávky Zátoň

Prachatičtí kriminalisté prověřují nález mrtvoly v bývalé budově vlakové zastávky Zátoň. Zatím se jim ale nepodařilo zjistit totožnost mrtvého muže. Podle policie pravděpodobně zemřel na podchlazení a předávkování léky. S prosbou o pomoc při identifikaci se policisté obracejí na širokou veřejnost.

Mrtvola muže byla nalezena 8. února krátce před půl pátou odpoledne. Šetřením se ale zatím nepodařilo zjistit jeho totožnost. Vyloučena byla možnost, že by se na smrti podílel někdo jiný. Pravděpodobně zemřel na podchlazení a předávkování léky. 

„Muži bylo něco mezi 35 – 45 lety, měřil 181 centimetrů a vážil 67 kilo. Měl modré oči, hnědé vlasy střižené na ježka, oholen byl na tváři a hrudníku. Na těle nebylo objeveno žádné tetování či jizvy. Zuby na dolní čelisti zcela chyběly, dolní zuby ve větší míře nahradila umělá zubní náhrada,“ řekla k popisu tisková mluvčí policie Martina Joklová


Po kliknutí na fotografii se zobrazí v původní kvalitě.  

Na sobě měl zimní bundu The North Face, velikost "M", khaki barvy s modrými čtverci na ramenou. Dále pak modrou mikinu se dvěma nápisy RAW přes celou přední část. Šedé tričko Zara s dlouhým rukávem. Na sobě měl i černé riflové kalhoty RAW, které měly na každém stehnu zip ve tvaru oblouku, na nohavicích úplety a v pase úplet s gumou a kalounem. Na nohou měl obuty šedo-modro-černé tenisky značky Adidas velikosti 38. 

Do dnešního dne se nepodařilo zjistit totožnost zemřelého muže. Policie proto žádá o pomoc širokou veřejnost. „Veškeré poznatky k neznámé osobě, prosím, sdělte prachatickým kriminalistům na tísňovou linku 158. Děkujeme,“ dodala mluvčí. 


Po kliknutí na fotografii se zobrazí v původní kvalitě.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny

Štítky mrtvola, policie, Prachaticko, pátrání, totožnost, The North Face, Adidas, Zara, podchlazení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté pátrají po totožnosti mrtvého muže, ležel v bývalé budově vlakové zastávky Zátoň  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.