Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Namol opilá řidička skončila s autem na boku, policisté s ní zahájili trestní řízení

Více jak 3,4 promile nadýchala devětačtyřicetiletá řidička, která včera odpoledne bourala u Volar. S autem dostala smyk, vjela do protisměru, a nakonec skončila na boku. Žena, která u sebe neměla řidičák, byla převezena k dalšímu ošetření do nemocnice.

Policejní hlídka k nehodě vyjížděla včera ve dvě hodiny odpoledne. Po jejím příjezdu už na místě zasahovaly další složky záchranného systému. Z dalšího šetření vyplynulo, že devětačtyřicetiletá žena jela z Volar na Blažejovice, kdy pravděpodobně nepřizpůsobila svou rychlost a při průjezdu pravotočivou zatáčkou vjela do protisměru k silniční vodoteči. Tam se s autem převrátila přes střechu a svou jízdu zakončila na pravém boku.

Policisté u ženy provedli dechovou zkoušku. „Výsledek měření vykázal více jak 3,4 promile. I po pár minutách se měření nikterak nelišilo od měření prvního. Převezena byla na ošetření do zdravotnického zařízení, kde jí byl odebrán biologický materiál,“ popsal tiskový mluvčí policie Milan Bajcura

Provoz na silnici byl řízen kyvadlově. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na 120 tisíc korun. „Dopravní policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu Ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodal mluvčí. 

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pcr.cz

Štítky alkohol, policie, Prachaticko, Volary, Blažejovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Namol opilá řidička skončila s autem na boku, policisté s ní zahájili trestní řízení  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.