Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Neznámý pachatel měl ve Vodňanech znásilnit a okrást seniorku

Kriminalisté se od nedělního večera zabývají případem krádeže a znásilnění ve Vodňanech. Útočník si z bytu odnesl několik tisíc korun. Seniorka skončila ve strakonické nemocnici.

K incidentu mělo dojít v neděli krátce před půlnocí. Neznámý pachatel vnikl k seniorce do bytu odkud si odnesl několik tisíc korun. „Mohu potvrdit, že došlo k loupeži se sexuálním motivem,“ uvedla tisková mluvčí policie Štěpánka Schwarzová. Podle informací Budějcké Drbny mělo dojít ke znásilnění seniorky. 

Pachatel rozbil okno a vnikl dovnitř. „Zde zaútočil na starší ženu a okradl ji o několik tisíc korun. Poté místo činu opustil. Kriminalisté se případem intenzivně zabývají a po pachateli pátrají,“ dodala mluvčí.

Deset let za přepadení a napadení seniorky

Jihočeští kriminalisté mají za sebou úspěch v podobě dopadení muže, který začátkem prosince loňského roku napadl a přepadl seniorku. Muž vnikl do jejího domu v obci Tchořovice na Strakonicku. Tam ho ale žena překvapila. Zezadu ji udeřil do hlavy a během jejího bezvědomí dům prohledal a ukradl peníze, šperky a hodinky.

Zloděj si odnesl lup za několik desítek tisíc korun. Přepadená žena musela být ošetřena, utrpěla zranění na hlavě a také v obličeji.

Seniorka ve svém domě překvapila zloděje. Skončila v bezvědomí, bez peněz a šperků

Strakoničtí kriminalisté vyšetřují případ loupeže. Zatím neznámý pachatel vnikl do jednoho z domů v obci Tchořovice. Tam ho ale překvapila seniorka, kterou zezadu udeřil do hlavy. Během jejího bezvědomí pachatel dům prohledal a odcizil finanční...

„Kriminalisté na případu velmi intenzivně pracovali a podařilo se jim zjistit, že čin má na svědomí čtyřiatřicetiletý cizinec. Kriminalisté ho obvinili z trestného činu loupeže. V případě prokázání viny mu hrozí až deset let za mřížemi,“ uvedla Štěpánka Schwarzová

Ohodnoť článek

Foto

Štítky znásilnění, seniroka, Strakonicko, Vodňany, Drbna.cz, okres Strakonice, Tchořovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý pachatel měl ve Vodňanech znásilnit a okrást seniorku  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.