Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muži se před kamarádkou začali svlékat, psala žena v příspěvku. Věc prošetřuje policie

Příspěvek, který vyvolal vlnu reakcí ve facebookové skupině Strakoňáci, prošetřují místní policisté. Autorka v něm popsala údajnou zkušenost své kamarádky, před kterou se měli svlékat dva muži. Další dívku měl dokonce někdo znásilnit. Příspěvkem se zabývají policisté, zatím však nemají žádné oznámení od poškozených dívek či žen.

Strakoničtí policisté k věci vydali vyjádření, protože příspěvek vyvolal zájem veřejnosti i médií. „V příspěvku autorka upozorňuje ženy a děti, aby si ve Strakonicích dávaly pozor. Popisuje nepříjemnou zkušenost své kamarádky, kterou údajně dva muži obtěžovali a začali si před ní svlékat kalhoty. Dále pokračuje, že není jediná, které se něco podobného stalo, a že navíc jednu nejmenovanou dívku dokonce znásilnili v parku,“ sdělila policejní mluvčí Jaromíra Nováková

Strakoničtí policisté začali příspěvek prošetřovat a ve spolupráci s místními strážníky zjišťují, kdy a kde mělo k události dojít. Zatím totiž nemají žádné oznámení od poškozených dívek či žen.

„Strážníci potvrdili pouze telefonát o jednom obtěžování bez fyzického kontaktu. Policisté proto vyzývají, aby se na lince 158 nebo přímo na Obvodním oddělení Strakonice přihlásily ženy, které byly napadeny či obtěžovány. Bez těchto konkrétních oznámení není možné informace na sociálních sítích prověřit a zastavit tak možná zbytečnou paniku,“ dodala Nováková. 

Hodnocení článku je 38 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky policie, Strakonice, oznámení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muži se před kamarádkou začali svlékat, psala žena v příspěvku. Věc prošetřuje policie  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.