Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Vážná nehoda uzavřela silnici na trase Strakonice - Vodňany. Jeden člověk zemřel

, aktualizováno 21. října 2022, 11:06

Policisté od pátečního rána vyšetřují dopravní nehodu, která se stala na silnici I/22. Při střetu tří automobilů jeden člověk zemřel a dva se zranili. Komunikace spojující Strakonice a Vodňany v úseku u Cehnic by mohla být průjezdná po poledni. Vyšetřovatelé hledají svědky nehody, pomoci by mohly také záznamy z palubních kamer.

O nehodě informovala policie po sedmé hodině ranní. „Na trase Vodňany - Strakonice u Cehnic je vážná dopravní nehoda,“ sdělil policejní mluvčí Jiří Matzner.

Při tragické události jeden člověk zemřel a další dva se zranili. Na místě zasahovaly čtyři pozemní posádky zdravotnické záchranné služby. 

„Při nehodě došlo ke zranění tří mužů. Jeden z nich utrpěl lehká zranění a byl po ošetření převezen do spádového zdravotnického zařízení. Druhý z mužů utrpěl vážná mnohočetná poranění a musela mu být poskytnuta akutní prednemocniční péče a následně byl převezen do traumacentra českobudějovické nemocnice,“ shrnula mluvčí jihočeských záchranářů Zuzana Fajtlová.

Třetí účastník nehody utrpěl závažná poranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl ještě před příjezdem záchranářů.

„Silnice bude kompletně uzavřena - objízdné trasy řídí policisté,“ přidal Matzner. Úsekem by mohli řidiči opět projet po poledni.

Vyšetřovatelé zároveň žádají případné svědky, kteří místem projížděli, aby se obrátili na linku 158. Pomoci mohou také záznamy z palubních kamer.  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR, HZS Jihočeského kraje

Štítky nehoda, jižní čechy, doprava, Strakonice, Vodňany, havárie, Cehnice, silnice, Nemocnice České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná nehoda uzavřela silnici na trase Strakonice - Vodňany. Jeden člověk zemřel  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.