Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Sídliště Máj bude bez teplé vody, důvodem je oprava horkovodu

Bez tepla a teplé vody budou ve středu 30. listopadu někteří obyvatelé největšího českobudějovického sídliště Máj. Důvodem je porucha na horkovodu, který je potřeba opravit. Omezení potrvá od 8 do 18 hodin.

O poruše informovalo město na svém webu. Od 8 do 18 hodin budou bez tepla a teplé vody lidé v části sídliště Máj. Důvodem je porucha na hlavní trase horkovodu. 

„Jde nám především o to, abychom předešli výpadkům tepla a případným poruchám ještě před příchodem silných mrazů, proto chceme tuto závadu odstranit okamžitě," uvedl v tiskové zprávě náměstek primátorky Petr Maroš (ODS).

Omezení se dotkne ulic K. Chocholy, V. Volfa, M. Chlajna, A. Barcala, U Lesa, J. Bendy, M. Horákové, Dubenská a Loucká. Bez tepla bude také místní základní škola. Výuka ale bude podle náměstka primátorky probíhat bez omezení. „S vedením školy jsme vše vykomunikovali tak, aby se to dětí v žádném případě nedotklo. Škola bude přes noc vytopená a výuka bude probíhat jako v kterýkoliv jiný den," dodal náměstek.

Ohodnoť článek

Foto Teplárna České Budějovice

Štítky české budějovice, máj, sídliště, horkovod, teplo, teplá voda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sídliště Máj bude bez teplé vody, důvodem je oprava horkovodu  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.