Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Tetu unesli za hranice, tvrdil muž. Rakouská zásahovka zjistila opak

Rakouskou zásahovou jednotku zalarmovali čeští kolegové. Volal jim totiž muž, který nahlásil, že měl někdo unést jeho tetu mimo Česko. Nakonec se ale ukázalo, že o únos nešlo. Oba lidé se našli podle policie "v lásce a míru".

K incidentu došlo 1. listopadu ve večerních hodinách. „Jistý pan „Pavel“ oznámil, že jeho pětatřicetiletou tetu z Českých Velenic unesl její přítel do Rakouska. Má se jednat o padesátiletého muže, určitě tetě vyhrožoval zbraní a unesl jí svým vozem značky BMW,“ popsal policejní mluvčí Jiří Matzner.

Vyšetřovatelé nechtěli informaci podcenit, a tak se spojili s kolegy z Rakouska. Ti měli za úkol prověřit dvě adresy, které získali od příbuzných.

„V pozdních večerních hodinách potvrdili rakouští kolegové nasazení zásahové jednotky a vstup do natypovaného bytu. „Unesená i únosce“ zde však byli zastiženi v lásce a míru. O žádný únos se tedy nejednalo, snad tetě rodina záviděla možného ženicha,“ shrnul Matzner. Vyhrožování se podle něj nepotvrdilo. 

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky česko, rakousko, policie, zásahová jednotka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tetu unesli za hranice, tvrdil muž. Rakouská zásahovka zjistila opak  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.