Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Běžecký závod uzavře některé ulice v centru Budějc

Běžecký závod Barvám neutečeš se chystá i do Budějc. Kvůli tomu budou zítra, v sobotu 19. května, uzavřeny některé trasy v centru města. A to až do 17 hodin.

„Odbor dopravy a silničního hospodářství povoluje v sobotu 19. května úplnou uzavírku místních komunikací po trase běžeckého závodu s názvem Barvám neutečeš, a to z důvodu zajištění bezpečnosti a plynulosti silničního provozu a současně pro zajištění bezpečnosti účastníků,“ uvedla mluvčí budějckého magistrátu Jitka Welzlová. 

Od šesti hodin ráno budou uzavřeny ulice Dr. Stejskala, Biskupská, Široká, F. A. Gerstnera v křižovatce s ulicí Zátkovo nábřeží směrem do centra, stezka pro chodce a cyklisty na Zátkově nábřeží, Železný  a Zlatý most, lávka U Lučního jezu, lávka přes silnici I/3 u křižovatky směrem na Litvínovice, lávka přes silnici I/3 na Dlouhé louce, lávka u plovárny  a stezka ve Stromovce. Od jedenácti hodinu bude navíz uzavřena jižní strana náměstí Přemysla Otakara II. 

Autoři | Foto Jana Kroneislová

Štítky Barvám neutečeš, závod, běžci, omezení, doprava, běžecký závod, České Budějovice, lávka, Přemysl Otakar II., Zlatý most, Litvínovice, Stromovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Běžecký závod uzavře některé ulice v centru Budějc  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.