Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Úplná uzavírka Hlinecké ulice zkomplikuje městskou hromadnou dopravu

Úplná uzavírka Hlinecké ulice v Suchém Vrbném zkomplikuje o nadcházejícím víkendu městskou hromadnou dopravu. Kvůli rekonstrukci silnice bude od sobotních brzkých ranních hodin do nedělního pozdního večera odkloněna linka 6 a zavedena náhradní kyvadlová doprava. Po dobu trvání tohoto opatření budou bez náhrady zrušeny zastávky Hraniční a to obousměrně a také Kovárna ve směru na Dobrou Vodu.

„Abychom zajistili i nadále obsluhu ulice Vrbenské v celé její délce, domluvili jsme se s dopravním podnikem na kyvadlové dopravě alespoň k Nádraží. Tím zajistíme návaznost na další spoje a plnění veřejné služby jak pro občany dotčené lokality, tak pro zaměstnance místních firem,“ řekl náměstek primátora Viktor Lavička.

A jak konkrétně se dotkne uzavírka městské hromadné dopravy? Linka číslo 6 bude obousměrně vedena odklonem Dobrovodskou ulicí, na objízdné trase budou spoje zastavovat v obou směrech na náhradních zastávkách Pod Lékárnou a Pětidomí. Obslužnost Vrbenské ulice bude zajištěna obousměrnou náhradní kyvadlovou dopravou v trase Nádraží – Pekárny. V zastávce Nádraží bude v odjezdových časech linky číslo 6 zajištěn přestup mezi touto kyvadlovou dopravou a standardní linkou číslo 6.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto DPMČB

Štítky České Budějovice, dopravní podnik, uzavírka, městská hromadná doprava, doprava, Dobrá voda, a.s., Suché Vrbné, Pětidomí (Kařez)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Úplná uzavírka Hlinecké ulice zkomplikuje městskou hromadnou dopravu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.