Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policie hledá svědky nehody u Igy. Řidič na přechodu srazil dívku

Jihočeští policisté hledají svědky dvou dopravních nehod, ke kterým došlo v první polovině dubna. Při jedné z nehod byla v Českých Budějovicích na přechodu pro chodce sražena dívka, která utrpěla lehká zranění. Svědci se mohou ozvat na linku 158.

K jedné z vyšetřovaných nehod došlo 12. dubna mezi 13 a 14 hodinou na Pražské třídě v Českých Budějovicích. Na přechodu pro chodce u restaurace Perla srazil neznámý řidič dívku, která silnici přecházela. V domnění, že se nehoda obešla bez zranění, dívka z místa nehody odešla a řidič odjel směrem k obchodnímu centru IGY. Dívka měla později zkolabovat. 

Policie proto hledá svědky, kteří nehodu viděli a mohli by pomoct s jejím vyšetřováním. Ozvat se mohou na telefonní číslo 974 226 588, případně na linku 158.

K druhé nehodě došlo na Trhosvinensku v obci Keblany mezi 6. a 11. dubnem. „Dosud neznámý řidič s blíže nezjištěným motorovým vozidlem poškodil oplocení rodinného domu a poté z místa ujel,“ popsal policejní mluvčí Milan Bajcura. I v tomto případě mohou svědci volat na výše uvedená čísla.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, nehoda, pátrání, policie, havárie, České Budějovice, Keblany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky nehody u Igy. Řidič na přechodu srazil dívku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.