Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tragická nehoda uzavřela silnici mezi Vimperkem a Prachaticemi

, aktualizováno 19. července 2022, 8:26

Tragická nehoda se dnes ráno stala na silnici, která spojuje Vimperk a Prachatice. Čelně se tam srazila dvě auta, jeden člověk zraněním na místě podlehl. Úsek je neprůjezdný, informovala policie.

„Tragická nehoda se stala na silnici II/145 mezi Prachaticemi a Vimperkem u odbočky na Buk, silnice je zcela uzavřena,“ popsala policejní mluvčí Martina Joklová

Na místě došlo k čelnímu střetu dvou osobních automobilů. Jeden člověk zraněním na místě podlehl, druhého převezli záchranáři do nemocnice. „Mladý muž zůstal ve voze v bezvědomí zaklíněn a musel být vyprošťován. Po vyproštění se jej záchranáři desítky minut snažili oživovat všemi dostupnými prostředky, bohužel marně, svým vážným zraněním na místě podlehl. Muž cestující ve druhém voze byl převezen do spádového zdravotnického zařízení k observaci a vyšetření po dopravní nehodě," doplnila mluvčí záchranné služby Zuzana Fajtlová.

Nehodu prošetřují kriminalisté z Prachatic. „Úsek bude neprůjezdný nejméně do 11:30, policisté na místě odklánějí dopravu po objízndých trasách,“ uzavřela mluvčí policie. 

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky doprava, Vimperk, Prachatice, nehoda, policie, silnice, úraz, Buk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda uzavřela silnici mezi Vimperkem a Prachaticemi  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.