Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Opilý cizinec způsobil nehodu v dopravní špičce. Z místa odešel

Více než dvě promile nadýchal ve středu odpoledne řidič Passatu, který projížděl centrem Budějc. Poblíž baru Lucerna nezvládl řízení a naboural do před sebou jedoucího Mercedesu. Z místa nehody poté odešel. Zpět k jeho vozu ho dovedli až policisté, kteří ho vypátrali.

K nehodě v Nádražní ulici došlo před středeční druhou hodinou odpolední. „Řidič pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem nákladu a hustotě provozu, kde před křižovatkou s ulicí Pekárenská a na úrovni baru Lucerna narazil do před sebou jedoucího vozidla tovární značky Mercedes-Benz. Po střetu na místě nezastavil, vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do betonového obrubníku a svislé dopravní značky a pak pokračoval v jízdě. Pak z vozidla odešel a na místo se vrátil až poté, co ho nalezla přivolaná hlídka policie,“ shrnul mluvčí policie Milan Bajcura.

Řidič po nehodě nadýchal 2,3 promile. Po pár minutách se číslo lehce snížilo. „Druhý řidič byl bez ovlivnění jakoukoli návykovou látkou,“ dodal Bajcura.

Vzhledem k tomu, že je řidič cizí státní příslušnosti a hrozilo, že by se mohl vyhýbat trestnímu řízení, skončil ještě ten den v policejní cele. „Zároveň ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uzavřel Bajcura.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky České Budějovice, nehoda, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karel Malý

Pokud by se jednalo o Poláka,či Rakušana to by uvedli.To , že to byl ožralý Ukrajinec,tak to neuvedou.Fiala zakázal uvádět pravdu o zvěrstvech Ukrajinců na Českém území.

Pátek, 4. srpna 2023, 13:58Odpovědět

Funebrák Karl

Asi nebude těžké uhodnout z jaké to země pan cizinec pochází, myslím že i značka bude začínat na AO.

Čtvrtek, 3. srpna 2023, 20:22Odpovědět

Jirka Jerry

To víš, oni chlastaj pořád. No a s tou zemí souhlasím, jinak když byl odjinud, tak vždy psali z jakéje země, ale oni maj privilegium. Asi by se na Fialu Volodymir sakra naštval, kdyby uvedli tu zemi že :-)))))

Pátek, 4. srpna 2023, 07:50Odpovědět

Libor Burian

Mafie všudezdejších soudruhů soukmenovců nemá hranice, o důvodech dnešního stavu bahna viz moje odstavce pod Komentáře, Glosy a dalšími články zde.

Středa, 9. srpna 2023, 08:33Odpovědět

Opilý cizinec způsobil nehodu v dopravní špičce. Z místa odešel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.