Počasí dnes16 °C, zítra15 °C
Neděle 27. října 2024  |  Svátek má Šarlota / Zoe
Bez reklam

V Mirovicích se srazila dvě auta. Jedno z nich skončilo po střetu na kolejích a blokuje vlakovou dopravu

Policie, hasiči i záchranáři nyní zasahují u dopravní nehody, která zablokovala vlakovou dopravu. Ke střetu dvou osobních aut došlo v obci Mirovice na Písecku, příčina nehody se zatím vyšetřuje.

K dopravní nehodě se zraněním došlo dnes v obci Mirovice na Písecku. Při nehodě se střetla dvě osobní auta. „Při nehodě bylo jedno z nich odraženo do kolejiště. Provoz na železniční trati je v tuto chvíli zastaven. Na místě zasahují všechny složky IZS,“ sdělil policejní mluvčí Miroslav Šupík.,

Šupík také doplnil, že okolnosti a příčina vzniku dopravní nehody jsou zatím v šetření. České dráhy na síti X oznámily, že provoz na trati mezi Mirovicemi a Březnicí obnoví okolo 16:11 hodin.

U nehody zasahovaly dvě posádky ZZS Jihočeského kraje z Blatné a Čimelic. „Záchranáři měli v péči dvě lehce zraněné osoby. Seniora s pohmožděním hrudníku, kterého po ošetření převezli do písecké nemocnice na kontrolní vyšetření. Mladou ženu s lehkým zraněním ruky ponechali zdravotníci na místě události,“ doplnila mluvčí jihočeských záchranářů Petra Kafková.

Ohodnoť článek

Foto Se svolením policie ČR

Štítky doprava, nehoda, auto, vlak, policie, hasiči, záchranáři, jihočeský kraj, mirovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Mirovicích se srazila dvě auta. Jedno z nich skončilo po střetu na kolejích a blokuje vlakovou dopravu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.