Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Open Air Musicfest Přeštěnice: Oslavte začátek prázdnin pořádnou dávkou muziky!

Open Air Musicfest Přeštěnice, to je legendární multižánrový hudební festival uprostřed jihočeských lesů, luk a strání, který patří mezi dvacítku nejprestižnějších českých hudebních festivalů. Letos se koná již 16. ročník této akce a představí se zde nejen známá hudební jména, ale prostor dostanou i nové kapely.

Festival Open Air Musicfest Přeštěnice se letos uskuteční 24. a 25. června, přičemž pro všechny nedočkavé je už na čtvrtek 23. června připraven festivalový večírek. Přeštěnický festival vás učaruje nejen tím, že se koná v malebné krajině jižních Čech, ale také zde panuje pohodová a rodinná atmosféra. Organizátoři akce navíc chystají opravdu nabitý program, ve kterém na třech scénách vystoupí desítky kapel různých žánrů.

V pátek 24. června se můžete těšit na hvězdy české a slovenské hudební scény, jako je nejpopulárnější česká kapela současnosti - Kryštof, slovenští No Name, pop-funková skupina Monkey Business, O5 & Radeček z jesenického podhůří a nebude zde chybět ani česká kapela snů Supergroup.

Festivalovou sobotu 25. června ozvláštní vystoupení slovenského rappera Majka Spirita s kapelou Live Band a návštěvníkům zahraje i kultovní punková skupina Visací zámek, punkmetalové Totální nasazení, nový hudební objev Thom Artway nebo populární kapela Wohnout, která v Přeštěnicích oslaví sladkých 20 let své existence a vystoupí zde se speciálním hostem - Evou Pilarovou.

Na festivalu se také představí zajímavé hudební objevy včetně vítězů soutěží Šance Muzikus nebo Expedice Přeštěnice. V rámci projektu Čistý festival zde navíc vznikne nová unikátní scéna, takzvaná REC.STAGE, která nabídne „recyklované“ show všech možných žánrů. Jako bonus je pro návštěvníky festivalu připraven bohatý doprovodný program v podobě divadelních a filmových představení a atraktivní exhibice bikerů Open Air Dirt Jam, která se zde bude konat již popáté. Do Přeštěnic v rámci oblíbeného projektu LiStOVáNí okolo herce Lukáše Hejlíka osobně zavítá i proslulý americký spisovatel Robert Fulghum, takže se je opravdu na co těšit.

Cena vstupenky na celý festival (včetně čtvrtečního festivalového večírku) je v současnosti k mání za 690 korun, vstupenky na jednotlivé dny stojí 450 korun.

Vstupenky na festival lze zakoupit v síti www.milevskem.cz, smsticket.cz, ticketart.cz, ticketportal.cz, ticketpro.cz nebo ticketstream.cz

Více informací:

www.prestenice.cz
www.facebook.com/prestenice

Open Air Musicfest Přeštěnice 2015 – oficiální aftermovie
Oficiální festivalová hymna - Slunce nad Přeštěnicí

Tisková zpráva

Štítky Přeštěnice, hudební skupina, festival, hudební festival, vstupenka, Robert Fulghum, Eva Pilarová, Lukáš Hejlík, Thom Artway, Kryštof, No Name, Monkey Business

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Open Air Musicfest Přeštěnice: Oslavte začátek prázdnin pořádnou dávkou muziky!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.