Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Páteční večer v klubu K2 bude znovu patřit ostrým beatům. Je tu akce Toxymoron

Drum&bassové šílenství Toxymoron vypukne v pátek v českobudějovické K2! Vysoce výkonný zvukový aparát klubu provětrají pravidelnou dávkou ostrých beatů a hutných basových linek místnímu publiku známí i neznámí DJs.

Kdo se postará o zábavu? Začneme u hostů – na expedici z Německa dorazí Nano 42 - specialista na jump-up, tedy tu hopsavější odnož D'n'B. Tenhle ostřílený borec má za sebou hraní se jmény jako Aphrodite, Sigma, High Contrast, Dirtyphonics a spoustou dalších. Jeho live set si poslechněte zde.   

Druhým německým hostem je DJ SMA, který si ujíždí hlavně na neurofunku, hardstepu a drumstepu, vyznačující se pestrou selekcí a přesnými energickými mixy. Jeho nejnovější promo set si poslechněte zde. Z domácího samouka se postupem času vypracoval na rezidenta open airů a klubových nocí v Drážďanech a Freiburgu, v Čechách se již stihl předvést na LIR Afterparty v pražském klubu Storm nebo na Forbidden Society Label Night v Crossu.

A dál? V poslední době jste na jihočeských parties mohli zaznamenat dvojici Bassheadz, která se do deejayingu vrhla poměrně nedávno, ale s obrovským zápalem, který pocítíte z jejich setu na startu večera. Další přespolní posilou bude Shenkster, producent a DJ věnující se darkside D&B. Chybět nebude ani rezident DJ Hanzall.

Startuje se ve 21 hodin a do 22:00 se platí zvýhodněné vstupné 50 korun.

Štítky beat, Německo, Česko, Drážďany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Páteční večer v klubu K2 bude znovu patřit ostrým beatům. Je tu akce Toxymoron  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.