Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Třeboňský koncert 4TETu se překládá. Jeden z členů kapely onemocněl

Jiřího Korna, Jiřího Škorpíka, Davida Uličníka a Dušana Kollára poznáte už na dálku díky černému oblečení a vysokým cylindrům. Vokální sdružení 4TET se chystá 4. prosince do Třeboně a divákům předvede své jedinečné vystoupení.

Třeboňský koncert 4TETu se kvůli nemoci přesouvá. „Koncert jsme museli kvůli nemoci Jiřího Škropíka přesounout na 3. dubna 2019. Vstupenky zůstávají v platnosti nebo je možné je vrátit v Turistickém informačním centru na Masarykově náměstí,“ uvedl Luděk Švejcar z odboru kultury a cestovního ruchu města Třeboň.


Koncertují už od roku 2002, kdy vešli ve známost se svou čistě vokální verzí skladby How Deep Is Your Love.  Za tu dobu už pánové vystoupili na stovkách koncertů doma i v zahraničí, vydali také čtyři alba. Nenapodobitelnou atmosféru s přívlastkem „adventní“ bude mít i jejich třeboňské vystoupení.

Nejen pěveckými, ale i hereckými výkony udivuje vokální seskupení 4TET téměř šestnáct let. Za tu dobu už fanoušky potěšilo několika verzemi svých vystoupení. VERZE V., kterou připravil stejný tým jako verze předešlé, je scénicky a obsahově úplně jiná. Zůstal ale umělecky plnohodnotný, precizní a přitom osobitý projev, který se snoubí s už pověstnou dokonalostí a profesionalitou Jiřího Korna.

Návštěvníky třeboňského koncertu čekají velkolepé vokální výkony, nepřehlédnutelný design kostýmů Marie Markové a Jana Boušky, překvapivě originální pojetí aranžmá a neotřelé harmonie Jiřího Škorpíka i temperamentní herecké až taneční výkony některých vystupujících.

Koncert začíná 4. prosince v 19 hodin v Kongresovém a kulturním centru Roháč Třeboň. Lístky je možné zakoupit online.

Štítky 4TET, zpěv, vystoupení, koncert, Třeboň, Jiří Korn, Jiří Škorpík, David Uličník, Dušan Kollár, hudební skupina, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třeboňský koncert 4TETu se překládá. Jeden z členů kapely onemocněl  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.