Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Žižkárně bude stát až do soboty pop-up store Footshopu s bohatým programem

Možná už jste si všimli, že v okolí Žižkárny se v posledních dnech děje něco zvláštního. A díky Drbně teď konečně budete vědět, o co se jedná. Zjistila jsem pro vás, na co se tento týden v Žižkárně můžete těšit.

V rámci akce Foot in the Hood navštěvuje Footshop čtyři různá česká města, kde díky multifunkčnímu hubu složenému ze dvou přistavených kontejnerů vytváří kulturní centrum pro všechny milovníky tenisek, kteří to mají do Prahy daleko.

Pop-up obchod, chill-out zóna s Playstationy, taneční workshopy, raffle o limitované modely bot, gamingové turnaje o ceny, graffiti a tattoo session, spousta hudby, tenisek a zábavy...

V sobotu navíc celá tour Foot in the Hood vyvrcholí velkou afterparty v Žižkárně za účasti jmen jako Renné Dang, 779 00 crew nebo NobodyListen! Vstupné je zdarma, musíte se však zaregistrovat pod svým e-mailem na webu FITH.cz. Za registraci obdržíte na kase pop-up obchodu Footshopu v Žižkárně pásku opravňující vás ke vstupu na všechny body programu včetně velké sobotní afterparty!

Kompletní program a více informací najdete na webu fith.cz nebo na Facebooku.

Autoři | Foto Foot in the Hood

Štítky Foot in the hood, Footshop, kultura, Žižkárna, PlayStation, Praha, Footshop s.r.o., Facebook

V Žižkárně bude stát až do soboty pop-up store Footshopu s bohatým programem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.