Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Hluboká hostí charitativní utkání legend

Města a vesnice napříč krajem se chystají na masopust, který nabídne nejrůznější akce napříč celým regionem. Nadcházející víkend ale nabízí i řadu dalších aktivity. Vyrazit můžete na futsal či hokejový zápas legend, při kterém se budou vybírat peníze na dobrou věc.

Pátek 9. 2. 

Absolut vyzve Chotěboř

Futsalisté Černého Dubu doma přivítají Chotěboř. Zápas začíná v českobudějovické sportovní hale ve 20:30 hodin. Jihočeši startují čtyři kola před koncem s jednobodovým náskokem na čele tabulky sérii tří domácích zápasů, které rozhodnou o osudu sezony.

Jazz Night v Táboře

Táborský Sklep bar dnes zve na noc plnou jazzu. Program začíná v 19:00 hodin. Vystoupí Ondra Kříž, Kateřina Syrná, Pavla Ambrožová a Pedrum Dilmaghani jako Pulsum Perkuse. Vstupné je 150 korun. 

Sobota 10. 2.

Masopust napříč krajem

Řada obcí zve na své masopustní programy. Hostí ho například Planá u Českých Budějovic, kde akce začíná na návsi ve 14:00 hodin a potrvá do 20:00 hodin.

„Můžete se těšit na tradiční zabijačkové dobroty, pivíčko za 25 a pečená žebra. Samozřejmostí je i živá hudba. Ve stejný čas začne v naší sportovní hale i program pro děti, v maškarním stylu a s bohatým programem,“ zvou pořadatelé. 

Už v 9:00 hodin startuje masopust v Lipí na Českobudějovicku. „Přijďte podpořit dávnou tradici a trochu se pobavit s dobrou partou.
Sraz před hospodou v sobotu 10.2. v 9. hodin. Pokud možno v maskách,“ zvou organizátoři akce. 

Legendy se setkají na ledě a vyberou peníze pro dobrou věc

Na zimním stadionu v Hluboké nad Vltavou se v sobotu koná hokejový zápas mezi Legendami Dynama a výběrem fotbalistů ze slavného Eura 96. Součástí utkání bude také dražba zápasových dresů, akce je pořádána jako charitativní pomoc pro malé kluky Erička Molka a Edvinka Almqvista, kteří dostanou veškerý výtěžek.

Charitativní utkání pro Erička a Edvinka se koná v sobotu od 17:30 hodin v Hluboké nad Vltavou.

Legendy Dynama při něm vyzvou výběr fotbalistů ze slavného Eura 96. V barvách Dynama se objeví jména, jako jsou Karel Poborský, Karel Vácha, Martin Vozábal, David Lafata či Martin Latka. V reprezentačním výběru nastoupí Tomáš Ujfaluši, Ivan Hašek, Milan Baroš či Pavel Kuka a další.

Charitativní utkání pro Erička a Edvinka. Legendy Dynama vyzvou výběr fotbalistů z Eura 96

Již tuto sobotu 10. února se na zimním stadionu v Hluboké nad Vltavou koná hokejový zápas mezi Legendami Dynama a výběrem fotbalistů ze slavného Eura 96. Součástí utkání bude také dražba zápasových dresů, akce je pořádána jako charitativní pomoc...

„Tato akce, jíž bude mimo jiné doprovázet také dražba zápasových dresů Lafaty, Poborského či Váchy, je pořádána jako charitativní pomoc pro malé kluky Erička Molka a Edvinka Almqvista, kterým půjde veškerý výtěžek,“ zvou pořadatelé.

Neděle 11. 2.

Masopust na Včelné

Také v neděli můžete vyrazit ma veselím spojeným s masopustem. Od 10:00 hodin začíná program na Včelné u Českých Budějovic. 

„V neděli po obecním plesu se přidejte od 10:00 do masopustního průvodu. Pokud máte nějakou masku, oblečte si ji, pokud nemáte, nebo nechcete, neberte, ale hlavně přijďte. Bude to zas převeselá akce,“ vzkázali organizátoři. 

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky tipy, kultura, české budějovice, jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Hluboká hostí charitativní utkání legend  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.