Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Dynamo bojuje o záchranu, Radek Bakalář zve na Magic Show

I nadcházející dny nabízejí na jihu Čech bohatý kulturní program. Žabovřesky dnes navštíví Zdeněk Troška, KD Vltava v neděli hostí program pro děti a ve stejný den hraje doma Dynamo. Příští týden pak vystupuje v Českých Budějovicích Radek Bakalář se svou Magic Show.

Pátek 8. března

Žabácké veselí 

SDH Žabovřesky dmes spolu s dalšími hasiči pořádají v KD Žabovřesky akci s názvem „Troška žabáckého veselí“.

„Jedná se o představení, kde režisér Zdeněk Troška spolu s naším členem SDH Markem Kališem - scénárista a režisér - který spolupracuje s panem Troškou budou vyprávět humorné zážitky a popisovat vtipné scény,“ zve jedna z pořadatelek Veronika Broncová.

Veškerý výtěžek z akce je určen právě na podporu SDH Žabovřesky. Část hasiči darují Janu Žamberskému, který se nyní snaží postavit zpět na nohy. Program začíná v 19:00 hodin. Předprodej za 290 Kč na telefonu 603846833. Na místě 350 Kč před začátkem akce.

Sobota 9. března

Kabinet otevře bazar

Kabinet CB otevře v sobotu na Palackého náměstí svůj sklad. „Rádi byste se podívali do našeho skladu ale v týdnu to nestíháte? Znovu jsme se rozhodli pro vás otevřít v sobotu dopoledne, tak si přijďte vybrat bazarové poklady! Budete si moci vybírat z funkčního dřevěného nábytku, proštrachat se regály s nádobím, skouknout obrazy. Zároveň máte příležitost nahlédnout do naší dílny a podívat se kde se odehrávají všechny zakázkové renovace a řemeslné kurzy,“ zvou pořadatelé.

Neděle 10. března

Dynamo vyzve Zlín

Českobudějovičtí fotbalisté vyhráli oba jarní domácí zápasy a na povedenou sérii chtějí navázat v neděli. V 15:00 hodin vyzvou na Střeleckém ostrově Zlín, se kterým Dynamo bojuje o udržení v nejvyšší soutěži. 

Karneval pro děti

V neděli hostí KD Vltava v Českých Budějovicích karneval pro děti. Akce začíná ve 14:30 hodin. Vstupné je 80 korun a k dispozici je na portálu cbsystem.cz.

Středa 13. března

Magic Show v Metropolu

Radek Bakalář zve ve středu na svou Magic Show, která se koná v KD Metropol. Akce začíná v 19:00 hodin. 

„Přijďte na moji show a já vám garantuji, že do vaší paměti vtisknu tak silnou vzpomínku, na kterou budete rádi vzpomínat celý život. Mozek si totiž až s neuvěřitelnou přesností pamatuje to, co nechápe,“ zve Radek Bakalář. Vstupné je k dispozici na goout.net.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky kultura, tipy, české budějovice, jihočeský kraj, program

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Dynamo bojuje o záchranu, Radek Bakalář zve na Magic Show  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.