Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Hudební i sportovní festivaly nebo Amadeus v letním kině

Víkend se blíží a napříč celým krajem se koná hned několik zajímavých akcí, které si nesmíte nechat ujít. Kromě ochutnávky minipivovarů můžete vyrazit na hudební či sportovní festivaly nebo na filmový večer inspirovaný Formanovou klasikou Amadeus.

Pátek 16. srpna

Punkový festival na historickém koupališti 

Již třináctý ročník volyňského festivalu Summer Punk Párty se uskuteční od 16. do 18. srpna. Těšit se můžete na řadu českých a zahraničních kapel, dobré jídlo i pití a příjemné ochlazení v historické vodní nádrži. Vstupné na akci se pohybuje okolo 1000 korun.

Sportovní festival na břehu Lipna 

Lipno Fest 2024 odstartuje již 16. srpna a potrvá až do 25. srpna. Tento letní svátek sportu a hudby i letos přichystal mnoho zábavy pro všechny věkové skupiny. Nenechte si ujít možnost vyzkoušet si desítky tradičních i novodobých sportovních disciplín a vidět známé tváře sportovního i kulturního světa. Na první festivalový víkend organizátoři přichystali koncert Lenny a Davida Kollera.

Amadeus v Háječku 

Letní kino Háječek zve nejen příznivce tvorby Miloše Formana na páteční promítání jeho klasiky Amadeus. Tematický večer kromě samotného filmu nabídne také předkapelu, degustace šampaňského, Mozartovy koule a mnoho dalšího. Vstupné na akci je 100 korun.

Sobota 17. srpna

Ochutnávka piva v Týně nad Vltavou 

Nenechte si ujít oblíbenou letní akci Festival minipivovarů v Týně nad Vltavou aneb přehlídku nejlepších minipivovarů z jižních Čech. O doprovodný program se na akci postarají kapely Oči, Druhá vlna, Žádný problém a The Primadonnas. Akce je součástí Vltavotýnského kulturního léta 2024.

Hořické kulturní léto 

Hořické kulturní léto 2024 zve na velkou letní párty v zastřešeném amfiteátru v Hořicích na Šumavě. Vystoupí country kapela Patrola, folkrocková legenda Fleret a v neposlední řadě i oblíbená kapela Hrajeto. Vstupné na akci je 250 korun.

Neděle 18. srpna

Vojta Dyk v Pivovarské zahradě 

Zažijte nezapomenutelné hudební léto v Pivovarské zahradě v Českém Krumlově. Dne 18. srpna pod širým nebem zahraje svůj koncert Vojtěch Dyk a kapela D.Y.K. Organizátoři akce slibují cestu do kreativního hudebního světa, ve kterém se prolínají funk, soul, jazz a další nezaměnitelné rytmy. Vstupné na akci činí 790 korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením Summer punk párty

Štítky kultura, tipy, české budějovice, jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Hudební i sportovní festivaly nebo Amadeus v letním kině  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.