Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Poslední koncerty na náměstí - dnes zahrají Groovin' High a ve čtvrtek Bonsai č. 3

Hudební večery na náměstí Přemysla Otakara II. jsou ve finální rovince. Tento týden se uskuteční poslední dva koncerty letošní sezony. První proběhne již dnes a potěší hlavně fanoušky jazzu a swingu, poslední pak ve čtvrtek 27. srpna.

Dnes zahrají Groovin' High, kteří mají, podle svých slov, rádi tečkovaný rytmus a práskání starých vinylových desek. Tomu odpovídá i jejich repertoár, který je plný jazzových a swingových klasik. Kluci na Facebooku slibují, že zahrají i čtyři nové pecky, takže se fanoušci mají na co těšit.

Čtvrtek se ponese ve folkovém duchu a bude to vskutku jedinečný večírek. Vystoupí totiž kapela Bonsai č. 3, která letos zahraje vůbec poprvé a pravděpodobně i naposledy. Aby toho nebylo málo, za mikrofonem se představí nová zpěvačka Míša Králová. Zkrátka povinnost pro všechny fanoušky!

Koncerty tradičně začnou v 19 hodin a vstupné bude zdarma. V případě nepříznivého počasí se přesunou na radniční nádvoří.

Štítky koncert, Přemysl Otakar II., Facebook, Bonsai č. 3

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední koncerty na náměstí - dnes zahrají Groovin' High a ve čtvrtek Bonsai č. 3  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.