Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Faktor Fest přilákal na Sokolský ostrov tisíce lidí

Prosby organizátorů Faktor Festu byly vyslyšeny a ve středu dopoledne přestalo pršet. Díky tomu si všichni mohli užít zábavu dle svého gusta. Děti se bavily na atrakcích, dospělí hopsali na skvělé kapely, a kdo netančil, tak aspoň popíjel nějaký drink nebo diskutoval s přáteli.

„Byla jsem ráda, že přestalo pršet, jinak bych sem asi ani nešla. Jsem tu dneska již od tří, protože je nejenom zajímavý program, ale doma jsem teď seděla pořád, a tak jsem ráda, že můžu být venku,“ řekla Andrea Doskočilová.

Budějckou Drbnu překvapilo, že na rozdíl od minulého ročníku se na Sokolském ostrově sešlo poměrně dost návštěvníků už od začátku celé akce, přitom loňské září bylo slunečné a teplé. Hodně lidí přišlo už na baviče Richarda Nedvěda, který zatřásl bránicí všech přítomných. Po něm nastoupil na pódium En Dru, který předváděl, co je to beatbox a jak na něj.

Doprovodný program byl připraven hlavně pro nejmladší návštěvníky festu. Děti řádily na lanových atrakcích, jezdily na šlapacích autíčkách nebo okukovaly hasiče.

V půl šesté začalo první hudební vystoupení v podání skupiny Jelen. Po ní přišli Všichni Svatí, dále předvedli své umění NG Dance Crew a při setmění se konečně všichni dočkali hvězdy večera Xindla X, který zpíval hit za hitem a malé holky stojící přímo pod pódiem pařily jak o život.

Chvíli po začátku koncertu Xindla X začala hrát u K2 v rámci akce Ve středu města ve středu punková kapela Better Way, kde se pogovalo o sto šest.

Večer na Faktor Festu zakončila známá kapela Divokej Bill, při které si návštěvníci na závěr pořádně zahopsali, a šlo se domů. Kolem půlnoci na Sokolském ostrově zbyla jen kopice kelímků...

Faktor Fest 2014

Sobota, 6. září 2014, 10:30

Richard Nedvěd rozesmál všechny přítomné
Xindl X módu neřeší

Štítky Faktor Fest, Sokolský ostrov, České Budějovice, hudební skupina, Xindl X, Richard Nedvěd, Divokej Bill

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Faktor Fest přilákal na Sokolský ostrov tisíce lidí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.