Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

PSH a Monkey Business vyráží do Českých Budějovic

Myslíme, že už není třeba zdůrazňovat, jaký rozruch na hudební scéně způsobilo společné turné PSH a Monkey Business. Tyto kapely spolu vytvořily koherentní uskupení, které dostává návštěvníky koncertů do kolen.

Nejinak tomu bylo na pražském koncertě v MeetFactory. “Dvouhodinová show ukázala, že nezáleží na tom, jakému stylu se kapely věnují. Pokud existují tak zdatní hudebníci a showmani jako Monkey Business a PSH, dokážou své odlišné cesty bez problémů sjednotit a navrch vyprodat klub.” (koule.cz, 17. března 2012)

Další koncert odehráli PSH a Monkey Business v jabloneckém Eurocentru: Společné vystoupení funkové kapely kolem Matěje Rupperta a Tonyi Graves a hiphopových Penerů strýčka Homeboye fungovalo skvěle, ´počítačové´ hudbě raperů vdechlo nový život. Tohle turné může být nejlepším letošním počinem.(MF DNES, 13. března 2012)

Celá banda se před Velikonocemi přesunula na Moravu, kde se ve vyprodaném olomouckém U-Klubu a našlapané brněnské Flédě přesvědčila o tom, že tato speciálně sestavená show funguje na fanoušky i ve východní části České republiky.

Nyní přichází řada na Jihočechy, kteří mají jedinou šanci shlédnout tento výjimečný koncert jako jediný v jejich kraji. Turné se nezadržitelně blíží ke konci, nepropásněte svoji šanci zažít hudební událost roku na vlastní kůži.

Koncert se uskuteční ve čtvrtek 26. dubna od 20 hodin v českobudějovickém Klubu Gerbera. Předprodej vstupenek probíhá v síti Ticketstream.

Tisková zpráva
Foto: BeeBee (Jagermeister)

Štítky Monkey Business, koncert, hudební skupina, České Budějovice, Matěj Ruppert, Tonya Graves, Velikonoce, Mladá fronta DNES, Česko, turné, Morava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PSH a Monkey Business vyráží do Českých Budějovic  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.