Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V budějckém multikině se uskutečnila první Pánská jízda

Dámské jízdy v multikině CineStar nejsou ničím neobvyklým. Pohodová atmosféra, welcome drink, tombola a film. Aby to ale mužům nebylo líto, tak se ve středu v největším budějckém kině uskutečnila i první Pánská jízda.

Na předpremiéru filmu G.I. Joe 2: Odplata dorazilo několik desítek mužů, mezi nimiž se sem tam objevila i nějaká ta slečna.

U vstupu dostali pánové pivo, někteří možná dvě nebo tři, a odebrali se do sálu, kde na ně čekal moderátor rádia Kiss Jižní Čechy Jarda Košatka, který celým večerem provázel.

Po úvodním slově a představení nového jihočeského lifestylového magazínu byla atmosféra v sále veselá a uvolněná, o což se postarali zejména pánové v prvních řadách.

Poté následovala tombola. Tentokrát se nelosovalo o kosmetiku, jak je tomu na Dámských jízdách zvykem, ale o ryze pánské ceny, mezi nimiž byla poukázka do pivních lázní, karton piv nebo filmové plakáty.

Premiérová Pánská jízda se tedy velice vydařila a mužům už nemusí být líto, že se na ně v multikině nemyslí. Určitě totiž nebyla poslední!

Štítky Pánská jízda, G.I. Joe 2: Odveta, multikino CineStar České Budějovice, Cinestar, kino, Jihočeský kraj, film

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V budějckém multikině se uskutečnila první Pánská jízda  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.