Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Budějce v sobotu navštívil expremiér Jiří Paroubek

Za účasti bývalého premiéra Jiřího Paroubka byla minulou sobotu v Českých Budějovicích ustavena jihočeská krajská organizace nově vznikající politické strany Národní socialisté – levice 21. století. U této příležitosti si delegáti krajské organizace zvolili své sedmičlenné vedení.

Do čela strany byl v jižních Čechách zvolen šestadvacetiletý Tomáš Dvořák, jehož ve vedení doplnila místopředsedkyně Alena Kanděrová a místopředsedové Zdeněk Pachner, Václav Koubek, Martin Choc, Jan Kříha a Michal Kudrna. „Jihočeská organizace národních socialistů patří v tuto chvíli mezi nejmladší ze stávajících pěti krajských organizací strany,“ informoval Budějckou Drbnu mluvčí strany Tomáš Sazima.

Ustavující konference NS-LEV 21 se zúčastnil také předseda strany a bývalý premiér Jiří Paroubek. Ten návštěvu kraje spojil s prohlídkou domova pro seniory Máj v Českých Budějovicích, kde se seznámil se situací ohledně péče o seniory nejen ve městě, ale i v celých jižních Čechách.

„Zároveň Jiří Paroubek navštívil ředitele pivovaru Budějovický Budvar Jiřího Bočka, o jehož odvolání podle některých informací usiluje ministr zemědělství Petr Bendl,“ uvedl mluvčí Sazima. Předseda národních socialistů vyjádřil řediteli pivovaru politickou podporu stranických poslanců a vyjádřil své přesvědčení, že nesmí dojít k privatizaci pivovaru, anebo ke snížení hodnoty ochranných známek.

Jiří Paroubek dále navštívil bývalé vojenské letiště v Českých Budějovicích, kde se seznámil s investičním plánem na rekonstrukci tohoto prostoru na plnohodnotné regionální letiště, které by svým významem mohlo přispět jak k tvorbě nových pracovních míst, tak i zatraktivnění jihočeského regionu pro zahraniční investory a zvýšení přílivu turistů na jihu Čech.

Foto: Miloš Schmiedberger

Štítky Jiří Paroubek, České Budějovice, Národní socialisté - levice 21. století, pivovar, Jihočeský kraj, Tomáš Dvořák, Václav Koubek, Jiří Boček, Budějovický Budvar, Petr Bendl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tomáš Hájíček

:-DD Tak se nám tu vylíhla další nemakačenka. Asi tu těch darmožroutů máme málo....

Úterý, 7. února 2012, 08:36Odpovědět

Budějce v sobotu navštívil expremiér Jiří Paroubek  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.