Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ředitelka českobudějovického krematoria změnila názor, svou rezignaci vzala zpět

Ředitelka Pohřebního ústavu města Českých Budějovic a krematoria Kateřina Vrbová zůstává ve své funkci. Po březnovém rozhodnutí odejít vzala svou předběžnou rezignaci zpět, sdělila v pondělí agentuře Vrbová.

Ředitelka se rozhodla odejít ze své funkce kvůli celkovému vyčerpání. "Cítila jsem takzvané vyhoření, proto jsem chtěla odejít, zároveň jsem chtěla nadále zůstat ve společnosti, jen mimo funkci ředitelky. Mé okolí, spolupracovníci i někteří zástupci města mě ale přemluvili, abych zůstala," prozradila Kateřina Vrbová. Ta je ve funkci šest let a za dobu jejího působení prošel objekt krematoria rekonstrukcí za 20 milionů korun.

Ročně se zde koná průměrně 1640 obřadů a 2300 žehů zemřelých. Pohřební ústav města obhospodařuje kromě centrálního hřbitova sv. Otýlie ještě hřbitov v městské části Mladé.

"Vedení města jsem oznámila, že ve funkci zůstávám. Vzali to na vědomí, neboť jsem měla až do srpna čas si vše ještě promyslet," podotkla ředitelka.

Autor: René Kekely, Mediafax

Štítky krematorium, České Budějovice, Mediafax

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ředitelka českobudějovického krematoria změnila názor, svou rezignaci vzala zpět  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.