Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vůz pro náročnější přepravu si vyberete u Půjčovny dodávek – CB

PR článek

Potřebujete stěhovat, ale všechno, co se v bytě nachází, se do vašeho auta nevejde? Nebo jen hledáte vůz, který by vás s partou kamarádů spolehlivě dopravil třeba na dovolenou? Není nic jednoduššího, než si u Půjčovny dodávek – CB vybrat ten nejvhodnější vůz a vše půjde jako po másle.

Ale proč vybrat zrovna dodávkové vozy od Půjčovny dodávek – CB? Ačkoliv to může znít jako klišé, se službami budete maximálně spokojeni. O dodávky se totiž všichni ve firmě pečlivě starají a zaručí vám jejich 100% technický stav. Jsou pravidelně servisovány a čištěny, takže jízda v nich bude více radostí než prací.

Vybrat si můžete ze třiceti dodávek včetně minibusů. Půjčovny dodávek – CB spoléhají na vozy Fiat Ducato a Fiat Panorama, se kterými mají ty nejlepší zkušenosti. Do minibusu se vejde až devět lidí, takže si s kamarády můžete vyrazit třeba na hezkou dovolenou k moři, aniž by bylo zapotřebí více aut.

Největší půjčovna dodávek v jižních Čechách má automobily stáří jednoho roku, všechny havarijně pojištěny, dají se k nim připojit káry nebo závěsy a můžete s nimi díky kuponu na dálnice po celé České republice. Pokud si dodávku chcete půjčit pouze na půl dne, ani to není problém. Vrátit ji navíc můžete i o víkendu.

Na jeden den si vozidlo od Půjčovny dodávek – CB pronajmete už od 990 korun. Kromě Českých Budějovic má pobočku i v Jindřichově Hradci a od října nově také v Táboře. Stačí si jen vybrat na webových stránkách, která dodávka bude nejvíce splňovat vaše požadavky. Nebo můžete zavolat na telefonní čísla 606 079 079 či 777 660 012, kde vám, stejně jako na e-mailu info@autopujcovna-cb.cz, ochotně poradí. A pak už stačí si třeba v Českých Budějovicích pro zapůjčenou dodávku zajet do areálu výstaviště, kde firma sídlí.

Štítky České Budějovice, Fiat Ducato, Česko, Fiat Panorama, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vůz pro náročnější přepravu si vyberete u Půjčovny dodávek – CB  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.