Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Na budějckém náměstí ve středu v rámci charitativního projektu #vyletirybka

Českobudějovická hudební partička The Greens se chystá i během letošních Vánoc pomáhat Barunce Sedláčkové. Ještě předtím však na náměstí Přemysla Otakara II. uskuteční akci, při které se pokusí postavit obří rybku z osmdesáti metrových desek v rámci akce #vyletirybka.

Hlavním partnerem akce je společnost Tonstav Service, která dlouhodobě Barunku Sedláčkovou, jež trpí neuropatií, podporuje a pro kterou je charitativní projekt #vyletirybka určen. Ta poskytne růžové desky, ze kterých se obří rybka bude tvořit.

Akce je podporována širokou veřejností a upozorňuje na životní příběh čtrnáctileté Barunky, které ochablo tělo natolik, že je schopná velice omezeného pohybu a je upoutána na invalidní vozík. Skupina The Greens už třetím rokem aktivně pomáhá prostřednictvím výzev na sociálních sítích nebo skládáním hudebních videoklipů.

Na budějckém náměstí se obří ryba začne tvořit už ve středu 16. listopadu od 11 hodin a pomoci ji může opravdu každý, kdo třeba jen půjde okolo. Projekt podporují například moderátor Kiss Jižní Čechy Roman Anděl, paralympijský vítěz v plavání Arnošt Petráček nebo šéfredaktor Budějcké Drbny Lukáš Dvořák.

Štítky projekt, Vánoce, paralympijské hry, Drbna.cz, Arnošt Petráček, Lukáš Dvořák, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na budějckém náměstí ve středu v rámci charitativního projektu #vyletirybka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.