Počasí dnes17 °C, zítra14 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Elektrospotřebič jako vánoční dárek? Díky věrnostní kartě 2. jakosti ještě levněji!

PR článek

Vánoce se blíží a s ním i výběr dárků pro nejbližší na Štědrý den. Zatímco „měkké“ balíčky patří pod vánočními stromky k samozřejmostem, na ty „tvrdé“ se každý z nás těší s jistou dávkou zvědavosti o něco více. Skvělou volbou, jak udělat v době sváteční radost, je tak v tomto případě elektronika od prodejny 2. jakost.

Je jedno, jestli hledáte dárek pro svého tatínka, maminku, babičku, dědečka nebo třeba přítelkyni či přítele. Na Borku u Českých Budějovic, kde 2. jakost sídlí, vyberete vánoční dárek pro každého. Stačí jen v široké nabídce najít ten nejvhodnější, který má pouze drobnou kosmetickou vadu nebo poškozený obal a zaručeně své nejbližší na Štědrý den potěšíte.

A pokud si nebudete vědět úplně rady, můžete se v prodejně obrátit na specializované pracovníky, kteří pomohou vybrat jakýkoliv spotřebič k vaší spokojenosti. Stejně tak vám rádi založí novou zákaznickou KoSt-KaRtU, díky níž získáte vybrané produkty prodejny 2. jakost ještě za nižší ceny.

Každý měsíc budou vybrány některé elektrospotřebiče z rozsáhlé nabídky 2. jakosti, kterým se cena díky věrnostní kartě ohlodá ještě více na kost. V listopadu jde například o automatickou pračku Beko, kondenzovanou chladničku Beko a kondenzovanou sušičku Beko, jejichž ceny spadly na až neuvěřitelnou úroveň.

Není nic snazšího, než se jen zaregistrovat on-line nebo přímo na pobočce a elektrospotřebiče za ještě nižší ceny můžete začít nakupovat takřka okamžitě. Vydejte se vybrat si vánoční dárky na Borek u Českých Budějovic už dnes, ať nepropásnete tu nejlepší nabídku prodejny 2. jakost. 

Štítky vánoční dárky, elektrický spotřebič, Štědrý den, Vánoce, České Budějovice, Borek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Elektrospotřebič jako vánoční dárek? Díky věrnostní kartě 2. jakosti ještě levněji!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.