Počasí dnes17 °C, zítra14 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Prosincová nabídka prodejny 2. jakost nabízí držitelům věrnostní karty za nízké ceny sušičku nebo chladničku

PR článek

Vánoce za dveřmi a dalo by se říct, že kdo ještě nemá dárky, jako by nebyl. Ti, kteří však nechávají výběr na poslední chvíli, nemusí být zcela ztraceni. Zajímavou možností, jak pod vánočním stromem zanechat radost, mohou být elektrospotřebiče od prodejny 2. jakost. Díky věrnostní KoSt–KaRtě to navíc může být za opravdu jedinečné ceny.

Někdy se prostě stane, že dlouho hledáte ideální dárek pro svého tatínka, maminku, babičku, dědečka nebo třeba přítelkyni či přítele. Ale nabídka elektrospotřebičů prodejny 2. jakost na Borku u Českých Budějovic je natolik široká, že si zde každý vybere. A určitě mu nebude vadit drobná kosmetická vada nebo poškozený obal, které výrobky mají.

Pokud si ale úplně neporadíte, můžete se v prodejně obrátit na specializované pracovníky, kteří pomohou vybrat jakýkoliv spotřebič k vaší spokojenosti. Stejně tak vám rádi založí věrnostní zákaznickou KoSt-KaRtU, díky níž získáte vybrané produkty prodejny 2. jakost ještě levněji.

A kdo už je držitelem věrnostní KoSt–KaRtY, měl by každý první den v měsíci sledovat akční nabídku prodejny. Ta totiž určitým výrobkům vždy ještě ohlodá cenu více na kost. Prosincovým trhákem je sušička značky Beko za 12 590 korun. Výborně vypadá i kombinovaná chladnička Beko za 4990 korun a kávovar Krups zakoupí majitelé karty jen za 890 korun.

Pro to, abyste mohli nakupovat za tak nízké ceny, se stačí buď zaregistrovat on-line, anebo přímo na pobočce. Pak už nemusíte s výběrem vánočních dárků na nic čekat. Vydejte se tak na Borek u Českých Budějovic ještě dnes, ať nepropásnete tu nejlepší nabídku prodejny 2. jakost.

Štítky Vánoce, České Budějovice, Borek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prosincová nabídka prodejny 2. jakost nabízí držitelům věrnostní karty za nízké ceny sušičku nebo chladničku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.