Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jitka Nováčková spouští vlastní YouTube kanál. Baví mě výzvy, říká

Pro čerstvě pětadvacetiletou Jitku Nováčkovou je pátek velkým dnem. Nejenom, že Česká Miss 2011 slaví narozeniny, zároveň spouští i vlastní YouTube kanál. Na něm chce přinést divákům videa ze zákulisí svého života. Přesto přiznává, že už by se také ráda usadila.

Spouštíte nový YouTube kanál. Proč jste se k tomu rozhodla?
Fotka nikdy nedokáže zachytit okamžik tak jako video. Cestování, oslavy narozenin, na cokoliv si vzpomenete, to mám v šuplíku. Pro sebe si videa natáčím už několik let. Navíc v zákulisí je vždy větší legrace, než na pódiu. 

Co bude jeho obsahem?
Víceméně to, co prožívám denně – cestování, zákulisní videa, móda, akce, vaření a tématická videa. Bude to reálné a doufám, že bude bavit moje sledující. Proto to dělám. (úsměv)

Chápu to správně, že je vaším cílem stát se kromě modelky i „youtuberkou“ nebo „vlogerkou“?
Spíš si chci videa produkovat bokem pro radost. I když upřímně je za tím spousta hodin práce. Baví mě výzvy. Když mě to nebude naplňovat, můžu kdykoliv přestat. 

Kam budou v nejbližších týdnech směřovat vaše kroky?
Je těžké odpovědět. Nebývám nikde déle než dva dny, takže v příštích týdnech budu cestovat po Německu a po Čechách. Ale mimochodem v Budějcích se můžeme potkat 12. května na Mercedes fashion show. 

Sama jste zmínila, že často cestujete, především za prací do zahraničí. Jak těžké to je?
Miluju svou práci, ale začínám být unavená. Cítím, že bych chtěla zakotvit, je to těžké pro osobní život. Ale když vás práce baví a trvalo vám tak dlouho si vybudovat zahraniční klientelu, pak se těžko říká sbohem. Navíc mám skvělé agenty a agentury, které pro mě dělají maximum.

Je vůbec možné na chvíli vypnout?
Nedávno jsem například nebyla u telefonu dvacet pět minut a protože klient potřeboval okamžitou reakci, přišla jsem o velmi dobrou zakázku. To je pak k vzteku. Ale už se snažím to neřešit. Vypínám si telefon alespoň na noc.

Stíháte ještě jezdit do Budějc?
Zhruba jednou za měsíc dva se domů dostanu na víkend. Snažím se vídat s rodinou, kdykoliv mi čas dovolí. Ale asi ne dostatečně, stále poslouchám stížnosti! (úsměv)


Jitku Nováčkovou můžete sledovat na jejím facebookovém profilu nebo nově na YouTube kanálu

Foto FB Jitky Nováčkové

Štítky YouTube kanál, Jitka Nováčková, Česká Miss, České Budějovice, Mercedes-Benz, Německo, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jitka Nováčková spouští vlastní YouTube kanál. Baví mě výzvy, říká  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.