Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost VS elektro komplet hledá nové kolegy do svého týmu

PR článek

VS elektro komplet je stabilní společností s mnohaletou tradicí v oboru elektroinstalačních prací. Vzhledem k jejímu neustálému vývoji a expanzi zde vznikají nová pracovní místa.

Pokud byste rádi začali svou kariéru na úrovni a chcete obor elektro detailněji poznat, teď máte jedinečnou možnost. Firma dává příležitost učit se od odborníků, rozšiřovat své vzdělání a kvalifikaci a uplatnit již nabyté vědomosti – to vše za nadstandardní ohodnocení. Jestli vás to zaujalo, přidejte se do týmu VS elektro komplet.

Pro nové kolegy jsou připraveny další benefity, jako je služební auto, mobilní telefon, notebook, a další.

Společnost se specializuje především na silnoproudé i slabosilné elektroinstalace, například elektroinstalace v objektech, veřejné osvětlení, kamerové, zabezpečovací a protipožární systémy revize a podobně.

Díky stabilitě a spolehlivosti má VS elektro komplet řadu důležitých a známých partnerů. Od svého vzniku společnost zajišťuje kompletní servis prodejen společnosti dm drogerie markt, v posledních letech provádí specializované služby v energetice pro E.ON Česká Republika, dále řeší kompletní elektroinstalace v mateřských školách, na hřištích či třeba v obchodních centrech.

Mimo výše uvedené je VS elektro komplet výhradním partnerem společnosti BEAM by Electrolux, pro kterou zprostředkovává prodej a montáž centrálních vysavačů včetně příslušenství této prémiové značky.

Počátek společnosti sahá až do roku 1998. Krátce po vzniku se dynamicky rozrostla ve stabilní, silnou a technicky i odborně vyspělou firmu, zaměřující se především na elektromontážní práce v soukromém i průmyslovém sektoru a energetice.

Pro více informací navštivte webové stránky a firemní Facebook.

Vzhledem k neustálé expanzi a dalšímu vývoji společnosti nyní VS elektro komplet rozšiřuje svůj tým odborníků a specialistů. Hledá nové montážní techniky.

Montážní technik (elektrikář, elektromontér, elektrotechnik) v oboru elektro (silnoproud, slaboproud)


Společnost VS elektro komplet nabízí pracovní příležitost na pozici "Montážní technik v oboru elektro".

Pracovní nasazení na území jižních a středních Čech.

Podmínkou je ÚSO nebo SŠ (elektro), není nutná kvalifikace dle § 5 vyhlášky 50/1978 Sb. – zajistíme školení a kvalifikační zkoušku, ŘP skupiny B výhodou, časová flexibilita a vysoké pracovní nasazení, bezúhonnost a schopnost profesionálního jednání se zákazníkem.

Dále výhodou: Zkušenost získaná praxí, schopnost analyzovat a odstraňovat poruchy, schopnost navrhovat vlastní řešení, ochota učit se novému, samostatnost.

Výše platu od 18 do 35 tisíc korun dle produktivity práce. Nástup možný ihned či dohodou.

O jakou pozici máte zájem?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky VS elektro, nábor, nabídka práce, pracovní pozice, České Budějovice, elektroinstalace, Dm-drogerie markt, E.ON, Electrolux, Česko, Facebook

Společnost VS elektro komplet hledá nové kolegy do svého týmu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.